Tage

Når det kommer til tage og tagkonstruktioner, er valgmulighederne nærmest uendelige.

Tage og tagkonstruktioner med utallige muligheder

Tage og tagkonstruktioner

Eternit, decra, skifer, beton, tegl og zink – mulighederne er utallige, når der skal lægges nyt tag. Der findes desværre ikke et entydigt svar på, hvad der er bedst. Ved enhver tagkonstruktion vil der være fordele og ulemper, og det at finde den rigtige løsning kræver en grundig overvejelse – og allerhelst dialog med en fagmand.

Hos Kastrup Byg har vi mange års erfaring med både rådgivning og udførelse, når taget skal skiftes. Vi afgør sammen med dig, om det er mest hensigtsmæssigt at renovere eller udskifte, og vi informerer dig også om de problemer, de forskellige løsninger kan medføre i fremtiden. Vi hjælper dig med andre ord igennem hele processen: fra det indledende prisoverslag over valg af den rette farvenuance på teglene til taget står færdigt.

Vi går ind for at holde vores kunder løbende orienteret om udviklingen, mens arbejdet foretages. Det kan godt være, at det “bare” er endnu en opgave for os, men vi ved udmærket godt, at det at få lagt nyt tag langt fra er noget dagligdags for den enkelte familie. Derfor sørger vi altid for, at kommunikationen er i højsædet, og at kvaliteten i vores arbejde afspejler det store ansvar, vores kunder giver os, når vi lægger tag for dem.

Vi som bygningsingeniører tilbyder også byggeteknisk sparring omkring de forskellige tagløsninger.

Kort sagt – vi behandler opgaven med den respekt, som den kræver.

Lad os hjælpe dig

Brug for mere information eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular.