Renovering

Kastrup Bygningssnedkeri har en solid erfaring med nybyggeri og tilbygninger, og vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Stor erfaring med nybyggeri

Kastrup Bygningssnedkeri til rådighed

Skal der bygges nyt eller bygges til, står Kastrup Bygningssnedkeri til rådighed.

Ved enhver renoveringsopgave er det vigtigt for os at have et tæt og løbende samarbejde med kunden for på den måde at sikre, at det færdige resultat stemmer overens med kundens ønske. Du kan derfor roligt inddrage os tidligt i processen – også mens den stadig blot er på idé-stadiet. På den måde sikrer vi os, at forventningerne er afstemt, og at vi arbejder hen mod det samme mål. Et tæt samarbejde betyder endvidere, at risikoen for meromkostninger eller skred i budgettet bliver minimeret så meget, som det er menneskeligt muligt.

Vi har erfaring med mange forskellige former for nybygning og tilbygning, herunder udestuer, terrasser, tagterrasser, garager, cykelskure m.m., og vi kan med glæde konstatere, at vi jævnligt får opgaver igen hos de samme kunder.

Hos Kastrup Bygningssnedkeri ved vi, at fundamentet er det vigtigste ved enhver bygning. Overvejer du at bygge, så gør det fundamentalt rigtige – ring til os allerede i dag!

Lad os hjælpe dig

Brug for mere information eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular.